DOLAR 32,2693 0.08%
EURO 34,7522 -0.16%
ALTIN 2.412,660,16
BITCOIN 2049116-0,72%
Isparta
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
Isparta Spor’un yeni sezon kamp programı belli oldu

Isparta Spor’un yeni sezon kamp programı belli oldu

ABONE OL
4 Temmuz 2023 01:37
Isparta Spor’un yeni sezon kamp programı belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
RESİM AÇIKLAMASI

Isparta Spor’un yeni sezon kamp programı belli oldu. İki etapta yeni sezona hazırlanacak olan Yeşil – Pembeli ekip, Birinci Etap Kampını 11 – 21 Temmuz tarihleri arasında Davraz Kayak Merkezinde, ikinci kamp dönemini ise 22 – 28 Temmuz tarihleri arasında Afyon’da yapacak.

İLK DURAK DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

RESİM AÇIKLAMASI

Yeşil – Pembeli ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 10 Temmuz’da topbaşı yapacak. Davraz Kayak Merkezinde birinci etap kampına başlayacak olan Isparta Spor böylelikle yeni sezon çalışmalarına start vermiş olacak. Davraz kampı 11-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Birinci etap kamp sonrası Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara iki gün izin verilmesi ve ardından ikinci etap kampa geçilmesi bekleniyor.

İKİNCİ ETAP KAMPI AFYON’DA

Isparta Spor’un ikinci etap kampı da komşu il Afyon’da gerçekleştirilecek. 22 Temmuz itibariyle başlayacak olan ikinci etap kampı ise 28 Temmuz’da sona erecek.

Öte yandan, Ispartaspor’un Afyon’da yapacağı ikinci etap hazırlık kampı çerçevesinde 4 hazırlık maçı da yapması planlanıyor.

Teknik Direktör Hakan Karaca, yapılacak olan bu müsabakalarda takımın fizik – kondisyon ve taktiksel durumunu analiz edecek.

TAKIMA KATILIMLAR VE AYRILIKLAR YAŞANACAK…

Yeşil – Pembeli ekibin gerek birinci gerek ikinci etap kampları sürerken yönetimin bir taraftan da transfer çalışmalarını yapacağı ve Teknik Direktör Hakan Karaca’nın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla yolların ayrılacağı, gerek takımın içinde gerekse diğer takımlarda oynanan futbolcuların alınacağı belirtildi. Taraftarlar yönetimden merakla transfer haberini bekliyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    400x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Araç çubuğuna atla