DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21606120,15%
Isparta
20°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
RESİM AÇIKLAMASI
SDÜ’de spor aktiviteleri

SDÜ’de spor aktiviteleri

ABONE OL
20 Haziran 2023 22:29
SDÜ’de spor aktiviteleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
RESİM AÇIKLAMASI

SDÜ Erkek Basketbol Takımı Azerbaycan’da şehrimizi ve ülkemizi temsil etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, “Haydar Aliyev Uluslararası Basketbol Turnuvası”na katıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen turnuvada, SDÜ Erkek Baketbol Takımı, karşılaştığı müsabakalarda üniversiteyi başarıyla temsil etti.

RESİM AÇIKLAMASI

“GELENEKSEL SDÜ TÖMER FUTBOL TURNUVASI” SONA ERDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Geleneksel SDÜ TÖMER Futbol Turnuvası” düzenlendi. Batı Yerleşkesi Halı Sahada gerçekleşen turnuvaya, üniversitemize eğitim görmek amacıyla 17 ülkeden gelen öğrenciler katıldı. Dostluğun kazandığı turnuva uluslararası öğrencilerin eğlenceli anlarına sahne oldu.

SDÜ ÖĞRENCİLERİ “TFF İNOVASYON YARIŞMASI” FİNALİNDE

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen “TFF İnovasyon Yarışması”nda finale kaldı.

SDÜ Metaverse Girişim Stüdyosu ekibinde yer alan Takım Kaptanı Faruk Durna ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri Mustafa Talha Dağ ve Ali Osman Sarıtaş tarafından şehir takımlarının taraftar sayısını artırmak amacıyla geliştirilen “Meta Futbol” projesi, TFF İnovasyon Yarışmasının Şehir Taraftarlığı kategorisinde yarışacak. Bu proje ile taraftarlar, sanal stadyumlarda maçları takip edebilecek; maç bileti satın alabilecek. Proje, takımlar için de bir gelir kaynağı olacak.

(Haber Merkezi)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
400x250r
Araç çubuğuna atla